Karriere i Spordrift Prosjekt AS

Spordrift Prosjekt AS er i sterk vekst grunnet satsningen på jernbane i Norge. Vi ønsker både deg med erfaring innenfor jernbane som ønsker å ta del i å bygge opp Norges råeste entreprenør – og vi ønsker deg uten jernbaneerfaring, men med andre kompetanser som kan sikre at vi utfordres og utvikles.

«Våre ansatte er

vår største ressurs»

Vi vokser og trenger nye flinke kollegaer

  • Prosjektledere
  • Anleggsledere
  • BAS-er
  • Banemontører
  • Maskinførere
  • Sveisere

Vi ser etter prosjektledere, anleggsledere, BAS-er, banemontører, maskinførere og sveisere. Har du HSV eller LFS sertifiseringer så er det et pluss i boka

Prosjektleder

Som prosjektleder er du ansvarlig for A-Å i prosjektene. Det betyr alt fra kalkyler, tilbud, planlegging, gjennomføring og evaluering. Du følger opp kunden tett og sikrer at våre leveranser hjelper kunden med å nå sine mål.

AnLEGGSLEDER

Som anleggsleder er du vår motor ute på sporet. Du sikrer fremdrift, du motiverer og engasjerer tverrfaglige team og du kan jernbanefaget. Du liker å skape resultater i samarbeid med andre.

BAS

Som BAS kan du alle detaljene om hva som skjer når. Du drives av å motivere andre til å lykkes, og samarbeider godt med de rundt deg. Du brenner for faget og er engasjerende.

Banemontør, maskinfører og sveiser

Som banemontør, maskinfører eller sveiser er du en del av våre flinke arbeidslag som sikrer at kvalitet til tiden i leveransene våre. Du er en sentral del av teamet og samarbeider godt med resten av teamet og våre underentreprenører.

Fremtidens jernbane søker dyktige og fremoverlente kollegaer til hele landet!

Vi er et mangfoldig team med høyt engasjement og profesjonalisme, som er opptatt av å levere med høy kundetilfredshet og kvalitet. Vi er opptatt av sammen å skape arbeidsglede samtidig som vi utvikler både selskapet og oss selv. Vi søker deg som kommer på jobb med hele deg, og deler dine tanker. Våre ulikheter er det som gir oss vårt konkurransefortrinn.

Finner du ikke en stilling som matcher din kompetanse og erfaring? Send oss en åpen søknad – kanskje vi er en match likevel!

Hos oss vil du få mulighet til å være med å bygge opp et samfunnskritisk selskap i stor vekst. Våre medarbeidere er vårt konkurransefortrinn og vi søker derfor de beste hodene. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser, og en dynamisk hverdag med hybridkontor. Viktigst av alt så får du bli en del av et svært motivert og engasjert arbeidsmiljø hvor alle jobber hardt for å nå felles mål.